Åbning af butikken

Der har ikke været skrevet meget om, hvad der egentligt skete med Hegnsgaard Vild Med Dyr - Dit Bonnie Dyrecenter, og hvordan Nyborg Dyrehandel ApS blev til.

Hegnsgaard I/S, som drev Hegnsgaard Vild Med Dyr - Dit Bonnie Dyrecenter, har igennem 15 år, været involveret i en forholdsvis kompliceret tvist med SKAT. Efter at Hegnsgaard I/S havde fået medhold i Landsretten, valgte SKAT at starte en ny sag. Det er et krav i forbindelse med denne, som udløste konkursbegæringen af Hegnsgaard I/S, og i forlængelse heraf Brian og Charlotte personligt (et I/S beskytter ikke ejerne, modsat f.eks. et A/S). Der er uenighed om dette krav, som derfor i sig selv udgør en igangværende sag ved retten.

Når man begæres konkurs, bliver alt af værdi frataget og aflåst, hvorefter en kurator overtager. Kombineret med det pres der lægges på en, under en sådan sag, har det været svært at kommunikere effektivt ud.

Efter forhandling med kurator, er det lykkedes børnene at gå sammen, og købe lager osv. ud af konkursboet, via det nyoprettede Nyborg Dyrehandel ApS.

Virksomheden ser derfor lidt anderledes ud, men butikken og den gode betjening er den samme.

Det vil også fortsat være Charlotte, som i mest vil møde i butikken, bakket op af familien.

Vi glæder os til at komme videre, og byder jer igen velkommen i dyrehandlen på Falstervej 10G.

Tilbage til blog